Hoe bereik ik de CNE helpdesk?

De CNE helpdesk is op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 en 17:30 op telefoonnummer 088 - 766 76 77

Per mail zijn we bereikbaar op het email adres: support@cne.nl
Uw mail wordt opgenomen in ons ticketsysteem en u krijgt automatisch een antwoord met uw ticket-id. U kunt gewoon via mail met de helpdesk communiceren.

Op werkdagen van 17:30-22:00 en in de weekeinden van 10:00-16:00 is onze Avond- en Weekend Service actief. Te bereiken op telefoonnummer: 088 - 766 76 77