Kan ik de autostart van Xelion uitzetten?

Wanneer u de Xelion6 softphone installeert, wordt deze standaard voorzien van automatisch opstarten. Wanneer u dit wilt uitschakelen kunt u dit via het register uitvoeren door het bijgaande bestand e te downloaden, uit te pakken en te starten vanaf de pc. Herstart hierna uw pc.

autostart.zip

Voor Apple:

Xelion auto start deactiveren (Apple)

Wanneer Xelion op een Apple wordt geïnstalleerd wordt deze standaard automatisch opgestart bij het opstarten van de Apple. Om dit ongedaan te maken kunt u onderstaande stappen volgen.

Ga op de Apple naar systeemvoorkeuren -> gebruikers & groepen. Bij het tab inloggen Xelion selecteren en dan met "-" verwijderen.

Xelion wordt dan niet meer automatisch opgestart. Op een Apple kan het voorkomen dat u na het uitvoeren van Apple updates deze instelling opnieuw moet doorvoeren.