Herstellen van de Xelion Softphone als deze niet werkt: Java Cache legen

Herstellen van de Xelion Softphone als deze niet werkt \ Java Cache legen

Open het startmenu, en zoek naar Java.
Als het goed is verschijnt er een programma genaamd "Configure Java".

Het startmenu met een zoekopdracht naar "java"Het Java Control Panel

Klik op "Configure Java"
De Java Cache Viewer zal openen.
Klik op "View..." op het tabblad "General".

De Java Cache ViewerHet "Certificates" scherm

Als het goed is opent er een lijst met daar in een item genaamd "Xelion 6"
Klik op dit item, en als u daarna op het rode kruis klikt wordt Xelion verwijderd.
U kunt het scherm sluiten met de knop "Close"

Open nu het tabblad "Security", en klik op "Manage Certificates..."
In dit scherm klikt u op "Xelion B.V." en vervolgens op "Remove"
U kunt dit scherm nu sluiten met "Close", en het volgende scherm met "OK"

Xelion kan nu geïnstalleerd worden vanaf de webpagina van uw telefooncentrale.

Indien deze pagina niet bekend is bij kunt u altijd bellen naar onze supportafdeling.