Wachtwoord Xelion aanpassen

Wil je het wachtwoord wijzigen van je Xelion account? Dan kan dat zelf gedaan worden via Xelion op de computer in de java versie van Xelion.
In de versies voor Android telefoons en Apple (iPhone en Mac) en de Windows 10 app is het helaas niet mogelijk om zelf het wachtwoord te wijzigen. U kunt dan bellen naar de helpdesk via 088-7667677 om het door ons te laten wijzigen.

Hierbij de route om het te wijzigen in de java versie van Xelion:
Klik als eerste op het sleuteltje links onderaan in het scherm. Mocht deze niet zichtbaar zijn dan even het scherm/venster wat groter maken. Hiermee worden de instellingen geopend. Ga dan naar “Applicatie”. Dan ziet u de mogelijkheid om het wachtwoord te wijzigen. Als u daarop klikt komt er een scherm waarin u uw oude en 2x het nieuwe wachtwoord opgeeft. Klik op “OK” en uw nieuwe wachtwoord word opgeslagen. Hiermee kunt u logt u dan in op alle varianten van de Xelion app die u wilt gebruiken.