Xelion meldt: - unknown host/Java exception - ongeldige gebruikersnaam/wachtwoord

Xelion meldt: - unknown host/Java exception - ongeldige gebruikersnaam/wachtwoord

Het is in de Xelion App mogelijk om een spatie te gebruiken in de hostnaam (dit gebeurt vaak bij het kopiƫren/plakken van een hostnaam). Deze spatie moet er uit. U doet er verstandig aan om de hostnaam handmatig in te toetsen en dus niet de kopieer/plak functie te gebruiken