Wachtwoord vergeten Microsoft 365 - Office 365

U kunt uw wachtwoord op de volgende manier wijzigen als u uw wachtwoord vergeten bent: Ga naar https://passwordreset.microsoftonline.com/ als wij u  gemachtigd hebben om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Uw id is uw e-mail adres. Verder de stappen volgen op deze webpagina.

Neem contact op met onze helpdesk als u geen machtigingen hebt om uw wachtwoord te wijzigen: 088-7667677. Dan kunnen wij dit voor u regelen.

Wachtwoord wijzigen voor Office 365 klanten

Log in op https://office.com/. Rechts boven in vind u naast uw account icoontje een tandwieltje. Klik daarop.

In het menu kiest u dan voor Wachtwoord wijzigen. U krijgt dan de mogelijkheden om uw wachtwoord te wijzigen.