Instellen Office 365 licentie in lokale office 365 software.

Instellen Office 365 licentie in lokale office 365 software.

Krijgt u een melding van Office 365 dat er geen licentie gekoppeld is en u heeft een Office 365 licentie waarin ook een licentie zit om de software lokaal te mogen gebruiken volg dan de volgende stappen:

• Open een Office applicatie. Bijvoorbeeld Word.
  • Ga links bovenaan naar Bestand.
  • Uit het menu dat nu verschijnt kiest u voor Account.

• U ziet nu 2 kolommen verschijnen: Gebruikersgegevens en Productgegevens.

• Onder Productgegevens kunt u dan “Licentie wijzigen” kiezen.
  • Dan geeft u uw e-mail adres van uw Office 365 account op en uw wachtwoord dat daar bij hoort.
  • Hierna zal Office 365 melden dat de licentie gekoppeld is als het ophalen van de licentie goed gegaan is.
  • Onder Gebruikersgegevens ziet u dan ook uw ingestelde account waarmee u deze applicatie gebruikt. Hierin kunt u uw eigen voorkeuren opgeven.