APN instellingen CNE Mobile

1.1          APN-instellingen

Om zo goed mogelijk gebruik te maken van data is het belangrijk dat de APN-instellingen op het mobiele toestel correct zijn ingesteld. Dit kan via het instellingenmenu van het toestel of automatisch via http://ota.mvno.mobi (mits het toestel dit ondersteunt) De correcte instellingen zijn:
APN: internet.mvno.mobi
Username: mvno
Password: mvno

Bij iOS is het belangrijk dat het veld LTE APN leeg is.

Mcc 204

Mnc 03

Verificatie pap

1.2          Tethering (personal hotspot)

Tethering (oftewel Personal Hotspot in iOS) is het verbinden van een data device (e.g. laptop) via je mobiele telefoon. Hierdoor maak je gebruik van de mobiele internet verbinding via de telefoon. Tethering wordt standaard ondersteund door CNE, echter is het belangrijk dat de APN-instellingen in hoofdstuk 1.1 zijn ingesteld, wanneer u gebruik wilt maken van een personal hotspot via iOS.