Als ik met de Xelion App bel, zie ik een onbekend nummer in beeld

Als ik met de Xelion App bel, zie ik een onbekend nummer in beeld

Als u de Xelion App op uw smartphone gebruikt in de 'call-through' mode (doorschakelbellen) dan belt uw mobiele telefoon eerst naar de Xelion en vervolgens belt de Xelion naar het nummer wat u heeft gekozen. Vandaar de term 'doorschakelbellen'. Om van uw mobiel naar de Xelion te bellen wordt een apart nummer gebruikt. Dit nummer ziet u op uw mobiele telefoon.

Wij raden u aan om dit nummer in uw smartphone toe te wijzen aan een contact, bijvoorbeeld 'via Xelion'. Dan ziet u voortaan niet meer dat onbekende nummer in beeld, maar 'via Xelion' als u met de app belt.