Een gedeeld postvak gebruiken op een mobiel apparaat (telefoon of tablet)

Een gedeeld postvak gebruiken op een mobiel apparaat (telefoon of tablet)

Als u toegang wilt krijgen tot een gedeeld postvak op een mobiel apparaat, gaat u als volgt te werk.

1. Meld u aan bij uw primaire account in Outlook voor iOS of Android.
  2. Tik op de knop linksboven aan (home knop). Kies onderaan voor instellingen (tandwiel). Kies dan voor Gedeelde postvak toevoegen’.

Hier geeft u het e-mail adres op van de gedeelde mailbox. En tik onderaan op ‘Doorgaan’.

Wanneer het account is ingesteld, wordt het gedeelde Postvak weergegeven in uw lijst met accounts in Outlook voor iOS of Outlook voor Android.

Als u een gedeeld postvak wilt verwijderen, gaat u naar Instellingen > Accounts. Tik vervolgens op het gedeelde Postvak en selecteer Account verwijderen.