Hoe sluit ik de remote omgeving goed af?

Als u de remote sessie goed wilt afsluiten moet u afmelden. Dit kunt u het beste met de "afmelden" knop doen. Deze rode knop vind u op het bureaublad.
Het voordeel van afmelden is dat de data die nog geopend is wordt afgesloten, en dat u servercapaciteit vrij maakt voor uw collega's.

Hier onder ziet u 2 verschillende voorbeelden van waar u de "afmelden" knop kunt vinden:

Hier ziet u het startmenu van Windows Server 2008, met aangewezen afmeldknop. Hier ziet u het startmenu van Windows Server 2012, met aangewezen afmeldknop.
Om het menu te openen klikt u op uw gebruikersnaam.

Nadat u op "Afmelden" heeft geklikt zal de sessie automatisch sluiten.