Xelion 7 Release Notes update 4 patch 3

Xelion 7 update 4 patch 3 (2021-04-19)

Deze update kan worden toegepast op alle Xelion 7 systemen (met of zonder patches) en wordt geïnstalleerd via het automatische update proces. Tijdens de update wordt de verbinding met de softphone tijdelijk verbroken. Lopende gesprekken blijven doorgaan. Het is aan te raden om na de update de softphone opnieuw op te starten.

• In deze app zijn er verbeteringen aangebracht voor de beller namen in de iOS en Android app. De laatste update van de Android App (1.13 build 202) en de iOS App(7.3.4) zijn hiervoor benodigd.
  • Verbeteringen voor het tonen van de beller naam bij gesprekken op de Xelion App (iOS en Android).
  • Communicatie objecten verzenden binnen een chatsessie wordt nu gedaan door vanuit het communicatie (startbar -> communicatie -> alle berichten) overzicht of een los communicatie object (witte telefoonhoorn icoon slepen naar chat) een communicatie te slepen naar het actieve chat scherm (alleen in de softphone). Wanneer in het actieve chat scherm “communicatie toevoegen” wordt geselecteerd wordt een overzicht van alle (recente) communicatie berichten getoond om te verzenden.
  • Opgelost: Status werd niet bijgewerkt op de Xelion Apps wanneer status op “Automatisch” staat en wanneer de status van 1 van de toestellen veranderd (geregistreerd/niet geregistreerd).
  • Opgelost: Hotdesking en twinning script had geen logging en presentie updates.
  • Opgelost: Wanneer bij exclusief hot desken de oude toestellen ui een lijn werden gehaald werd er geen logging/presentie update gedaan.
  • Opgelost: Bij oude twinnen werden de gesprekken soms niet getoond in de gesprekken lijst.
  • Opgelost: Status updates bij afspraken werden niet altijd geactiveerd bij het ingaan of aflopen van een afspraak.
  • Opgelost: Gesynchroniseerde exchange afspraken werden soms verwijderd. Dit gaf in de soms een “object verwijderd” melding.
  • Opgelost: Exporteren van opnames gaf een fout wanneer de beller naam gelijk was aan de naam van de gebelede.
  • Opgelost: Twin of smartphone gesprekken werden soms onterecht op het outbound wallboard getoond.
  • Opgelost: Doorverbonden gesprek bleef soms doorlopen op het huidige wallboard.
  • Opgelost: Wallboard “wachtend nu” aantal klopte niet altijd.
  • Opgelost: Soms bleef de in gesprek status hangen als er een onverwachte fout op trad.
  • Opgelost: Onderlinge persoonlijke chats werden ontvangen (popup nieuwe chat in softphone) door andere gebruikers, wanneer een toestel van deze gebruiker in de persoonlijke aansluiting stond.
  • Opgelost: Het handmatig genereren van geplande rapporten keek niet naar de lokale instellingen van de gebruiker.
  • Opgelost: Soms werd de beller naam niet bijgewerkt nadat een gesprek was doorverbonden. Dit is niet opgelost voor smartphones die via doorschakelbellen doorverbinden.
  • Opgelost: Wanneer iemand die is uitgenodigd voor een Exchange vergadering het evenement uit zijn Outlook agenda verwijderde, werd de verwijdering niet doorgegeven aan Xelion, als hij niet zelf de vergadering had aangemaakt.
  • Opgelost: Geannuleerde exchange afspraken worden in de Xelion agenda geïmporteerd, echter zonder status, zodat de status van de deelnemers niet veranderd wanneer de geannuleerde afspraak zou ingaan.
  • Opgelost: Probleem bij het importeren van een lege afdelingsnaam uit Azure, die in Xelion op “null” werd ingesteld. Nu wordt het in Xelion zoals in Azure op leeg ingesteld.
  • Opgelost: Probleem bij het importeren vaan achternamen met voorvoegsel vanuit Azure, die in sommige gevallen in Xelion gedupliceerd werden (Zoho #241).
  • Verbetering: Azure weergavenaam wordt nu geïmporteerd als persoonslabel in Xelion (Zoho #241).