Wat zijn de systeemextensies van Managed Voice

901SysteemnummerAanmelden op toestel met Gebruikersextensie
902SysteemnummerAfmelden van toestel met Gebruikersextensie
903SysteemnummerAanmelden op wachtrij met Gebruikersextensie
904SysteemnummerAfmelden van wachtrij met Gebruikersextensie
905SysteemnummerGeluidsopname maken
906SysteemnummerMeeluisteren met andere Gebruiker
910SysteemnummerMenu om externe doorschakelingen op Gebruikersextensie in te stellen
912SysteemnummerAanmelden met Gebruikersextensie met twinning
913SysteemnummerAfmelden met Gebruikersextensie met twinning
915SysteemnummerTijdsconfiguratiebeheer
920SysteemnummerVoicemailbeheer (afluisteren, inspreken)
930SysteemnummerGesprek parkeren (om op een ander toestel over te nemen)