Hoe markeer ik onterecht geklasseerde spam als niet-spam?

Wanneer een bericht onterecht als spam wordt aangemerkt, is het in Outlook mogelijk om deze 'spam' te markeren als niet-spam.
Klik daartoe met de rechtermuistoets op het bericht in de spambox (map Ongewenste Items) en maak een keuze uit de geboden opties. Het is bijvoorbeeld mogelijk om alleen het onderhavige bericht te markeren als 'niet-spam', maar ook alle (volgende) berichten van deze afzender of zelfs van deze afzender en alle andere e-mail adressen in hetzelfde domein (= alles achter het @)
Doe dit laatste niet bij @gmail of @outlook of @hotmail adressen.